torsdag 25. september 2008

Aktivitetsdag på Kalvøya !!

Leken min gruppe hadde var at vi hadde lagd en lapp til hver på forhånd med et ord på. Alle som var med på leken skulle få hver sin lapp og gå rundt å spørre de andre elevene om JA ellr Nei spørsmål. For alle hadde en annen elev med en lapp som hang sammen med ord. som f.eks. Ku - melk eller Angelina Jolie - Brad Pitt. Alle var med på leken og jeg tror de syns det var morsomt med det at de måtte finne partnern sin ved å spørre masse spørsmål og da fikk de som kanskje ikke snakker så mye sammen på skolen også sjansen til å snakke sammen.


Vi hadde vel regnet med at leken skulle ta litt lengre tid enn det den gjorde, så vi måtte improvisere med en annen lek. Da skulle de dele seg inn i aktivitetsgruppene og alle gruppene skulle finne på en historie om en eldre par som satt på en brygge. Hvordan de møttes og hvordan de tilbringt livet sammen. Og de fikk pluss for innlevelse på fremmføringen.

Det ble mange forskjellige historier. Noen kunne sine, men andre improviserte (hm, gruppe 6 :p) hehe, men det var morsomt å se hva de kom opp med. Gruppen som vant hadde en morsomt historie, men hadde egentlig ikke noe med det eldre paret å gjøre. Men de hadde mest innlevelse og kunne historien sin best! Gratulerer :)


Hvis vi skulle gjort aktiviteten en gang til ville vi nok lagd litt mer avanserte lapper, som tok litt lengre tid å finne hvem som er partneren sin.

Det jeg lærte best av de andre gruppene var egentlig hvor kreative man kan blir. Det var mange morsome aktiviteter.... :D

1 kommentar:

benedicte sa...

flott flott flott pia!!